Varför välja Kvantinvestering?

 • Kvantinvestering har fokus på att vara enkelt, snabbt och prisvärt.
 • Hos Kvantinvestering vet du vilken strategi du investerar efter. Du får därmed också förståelse för strategins rationella grund och dess val. Andra tjänster har lösningar där du inte vet mekaniken bakom deras strategier.
 • Du ser snabbt vilka aktier som rankas högt i strategierna. Hos andra tjänster måste du själv sätta ihop en egen ranking.
 • Vi har ett lägre pris än Netflix. Många andra tjänster är dyrare, och till och med mycket dyrare än oss.
 • Kvantinvestering har en unik kombination av strategier. Vi vet åtminstone inte om någon annan med samma strateger.
 • Vi har en relativt stor bas med artiklar som handlar om kvantitativ investering och sparande. Vi jobbar också för att skapa ny artiklar och ta reda på information utefter våra medlemmars frågor.
 • Vi samarbetar med Quant-Investing.com för att ge dig förstklassig data.

Fördelar med kvantitativ investering

Det finns några fördelar med att använda kvantitativa strategier för att spara i aktier, vilka också talar för att bli medlem hos Kvantinvestering. Fördelarna är i viss mån subjektiva, men vi vill ändå lista några nedan. Fördelarna gäller de strategier vi presenterar på Kvantinvestering.

 • Du använder en strategi som historiskt har slagit börsen och nått hög avkastning. I det långa perspektivet spelar varje procentenhet roll.
 • Det är tidseffektivt. Det går snabbt att hitta aktier med egenskaper som historiskt slagit börsen. Du kan snabbt hitta aktier i de olika strategierna här på Kvantinvestering.
 • Du behöver inte investera känslor i egna enskilda aktieval. De sker med hjälp av strategierna.
 • Du får en historisk grund att stå på.
 • Du får ett bollplank till dig själv. En ytterligare dimension som du kanske inte skulle tänkt på själv. Därmed kan kvantitativa strategier hjälpa dig att diversifiera dina tillgångar.

Läs gärna också:

Varför har egentligen inte alla åtminstone en liten kvantitativ portfölj för att diversifiera och få ett bollplank till sig själv?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Investera i din hälsa…

Studier visar att människor som utsätts för blått ljus på kvällen får svårare att somna, och det blå ljuset kan påverka din dygnsrytm. Surfplattan och mobil- eller datorskärmen strålar ut blått ljus på en frekvens som lurar kroppen att tro att det är dag.

Vill du försöka förhindra detta kan du använda mjukvara. Om du har en lite nyare Mac kan du använda Apples egna Night shift. Har du Windows 10 kan du troligen använda deras Night light. Har du inget av detta kan du använda f.lux. För din telefon kan du prova att söka i din app-store efter en app som heter något i stil med “Night mode” eller “Blue light filter”.

Lycka till!

Hej! Kvantinvestering är anpassat för större skärmar.

Detta eftersom våra aktielistor fungerar bäst på dem. Detta gäller även Start-sidan, Lär dig mer, Om oss och vår Tack-sida. (Vi jobbar på att förbättra detta.)

Men vår blogg fungerar bra på mindre skärmar. Om du har möjlighet, ta gärna en titt med en dator!

Prenumera på vårt nyhetsbrev och få vår 34 sidor långa e-bok Den magiska resan.

E-boken baserar sig på Joel Grenblatts bok En liten bok som slår aktiemarknaden (fortfarande) som handlar om The Magic Formula. I E-boken får du lära dig mer om aktiemarknaden, hur du kan bli rik, kvantitativa investeringar samt såklart The Magic Formula eller Den Magiska Formeln.